Det er en masse penge til 40 hjemløb.

billede

SCOTTSDALE, AZ – FEBRUAR 20: Nolan Arenado # 28 af Colorado Rockies udgøres under MLB Photo Day den 20. februar 2019 på Salt River Fields på Talking Stick i Scottsdale, Arizona. Justin Tafoya / Getty Images / AFP == KUN TIL NYHEDER, INTERNET, TELCOS & TELEVISION BRUG == Kilde: AFP

Næste års stærkeste gratisagent bliver ved at blive underskrevet før Bryce Harper.

Nolan Arenado og Rockies slutter en otteårig kontraktudvidelse på 360 millioner dollars ($ US260m), hvilket ville gøre den fremragende tredje baseman ejer af den højeste gennemsnitlige løn for enhver positionsspiller i baseball på $ US32.5 millioner om året.

Aftalen omfatter en opt-out efter tre sæsoner og en ikke-handelsklausul, rapporterede ESPN, og erstatter sin endelige, rekordindstillede betalingsdag for en voldgiftsberettiget spiller på $ US26 millioner denne sæson.

Detroit's Miguel Cabrera var tidligere den bedste betalt-for-årsposition hos $ 31 millioner, men Arenado vil ikke udfordre Giancarlo Stantons $ US325 millioner for højeste total eller Zack Greinke's $ US34.42 millioner for højeste gennemsnit for enhver spiller.

Det vil også sætte en ny bar for Harper at slå, hvis han vil fjerne titlen til højeste positionspillers gennemsnit, da han flirter med Phillies, Giants og Dodgers, der alle tilbyder forskellige strukturer til tilbud, nogle garanterer længden han ønsker , nogle garanterer det gennemsnit, han ønsker.

Det er en masse penge til 40 hjemløb.

Det er en masse penge til 40 hjemløb. Kilde: AP

Yankeesne blev anset for at være stærke suitors for Arenado, hvis den 27-årige ramte markedet næste sæson.

Den fire-time All-Star og six-time Gold Glover er typen af tovejs, ikke-kontroversiel superstjerne, som Harper og Manny Machado ikke er, og yankeerne markerer en stadig voksende og stadig lærende Miguel Andujar på tredje.

Harper er fortsat den mest efterspurgte mand i baseball, mens Machado i sidste uge aftalt den rigeste gratisagentkontrakt i amerikansk sportshistorie, en 10-årig Major League Baseball-aftale, der er værd at $ 42020 mio. Med San Diego Padres.

Arenado har hjulpet rockierne til at nå back-to-back postseasons, mens gennemsnitlige 40 hjemløb og 126 RBIS i løbet af de sidste fire år.

Selv om det endnu ikke formelt er blevet annonceret af Rockies, fortalte Arenado USA i dag var han glad for at blive i Colorado.

‘Det er sådan et godt sted,’ sagde Arenado.

‘Jeg nyder virkelig det, der er en komfortabel her. Du kender trænere. Du kender spillerne. Nogle af mine bedste venner er på dette hold.

‘Jeg voksede op her i denne organisation, så det føles som hjemme på en måde. Jeg har været her siden tidevandet er ændret, og det er en rigtig god følelse.

‘Jeg var en del af denne ændring. Du vil vinde på et sted, hvor du har været hele dit liv. ‘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *