Andrew Bogut nød sin tid i Sydney.

Lærdommen her er, at øl altid er svaret. Altid.

Aussie Andrew Bogut har sagt australsk øl er delvist ansvarlig for at hjælpe ham med at komme ind i den form for form, der er imponeret over de gyldne statskammerater, der har kendt ham i syv år.

Bogut indrømmer, at han er i bedre form nu end da han forlod NBA efter en kort stint med Lakers i 2018.

NBLs venligere plan for en 28-kampsæson – sammenlignet med NBAs 82-spilmaraton – har gjort en stor forskel for hans livskvalitet – og det har vist sig i hans hudfoldresultater.

2.13m Boomers-centret kredser også sin australske kost, der omfattede et par øl med middag de fleste nætter – har faktisk bidraget til at strømline sin ramme til det punkt, at NBA-superstjernen Steph Curry indrømmer, at han kan lide hvad han ser siden Bogut vendte tilbage til de regerende NBA-mestere tidligere denne måned i et ‘hvirvelvind’ træk efter hans MVP sæson med Sydney Kings.

I en featurehistorie fra The Athletic indrømmer Bogut, at hans nye lookramme hjælper ham på det hårde træ mod nogle af de største navne i basketball.

Mere øl.

Mere øl. Kilde: Getty Images

‘Jeg ser slankere ud,’ Bogut sagde om den reaktion, han fik fra holdkammerater, da han først kom til krigerne.

‘Jeg føler mig ikke meget anderledes, og jeg har ikke ændret noget bestemt diætvis. Ærligt, mand, når jeg går tilbage til Australien, introducerede jeg en hel del mere øl til min kost. Så måske fungerede det. Jeg har en eller to øl med familien om natten. ‘

Curry sagde, at Boguts spejderbånd dominerede NBL med sin slankere ramme – som inspirerede krigerne til at gå ud og rekruttere ham fra Australien – fortæller ikke nogen løgne.

‘Dette er et af de bedste eksempler på, hvornår nogen ser godt ud på YouTube, og så kommer de op og ser præcis sådan ud. Jeg taler om dig, Bogues, ‘fortalte han den amerikanske hjemmeside.

‘Du så godt ud på film i Australien, og så kom du og viste tydeligvis (du er) den slags spiller.’

Bogut sagde, at hans strømlinede nye figur er kommet let til ham, og han bebrejder NBA-livsstilen for det overskydende kilo, han bar i slutningen af sin første NBA-karriere.

Han sagde, at de kaotiske skemaer og konstant opsving fra spil ofte kan forlade spillere overdreven.

Han sagde også livet i luksus nydt af spillere i NBA – hvor mad og catering leveres næsten hvor som helst de går – kan gøre det svært for spillerne at opretholde deres vægt, hvis de ikke er forsigtige.

Andrew Bogut nød sin tid i Sydney.

Andrew Bogut nød sin tid i Sydney. Kilde: Getty Images

Det er ikke første gang Bogut har imponeret med sin rig.

Han faldt famously 10kg en lavsæson, der førte ind i 2016-17 NBA sæsonen, hvor han skåret sukker fra sin kost, efter at have set en dokumentar kaldet ‘Is Sugar The New Fat’.

Bogut's tilbagevenden til NBA udløser ikke hans tilbagevenden til kongerne for NBL-sæsonen 2019-2020.

Bogut vil tjene $ US486.892 for sin etårige kontrakt med Warriors, før han vender tilbage til Kongerne for andet år af sin kontrakt.

Bogut spillede en solid støtterolle tidligere i ugen Golden State Warriors Detroit 121-114 på mandag.

En dag efter en frygtelig 35-point tab for at kæmpe Dallas, kom krigerne lige tilbage i vindercirkel mod stemplerne. Steph Curry havde 26 point, Klay Thompson chimed ind med 24 og Bogut havde otte point, fem rebounds, tre assists og tre blokke i hans fjerde kamp siden genvinder franchisen.

Bogut startede spillet på Oracle Arena og spillede 24 minutter i fravær af meders center DeMarcus Cousins.

Warriors træner Steve Kerr sagde, at fætre ikke vil spille efterfølgende spil i resten af den regulære sæson på grund af ‘load management’, da han kommer ud af en alvorlig akillessænskade.

Vinderen flyttede krigerne (50-23) tilbage til toppen af den vestlige konference med et halvt spil over Denver Nuggets (49-23).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *